0 Air Max Spara Upp Till 55%, Billiga Nike Air Max Skor

Nike Air Max Sunset samling

 

Med sommaren precis om hörnet, Nike air max tidsinställd tillkännagivandet av deras nyaste pack perfekt. Presenteras över inte alltför länge sedan vanligt Air Max Engineered Mesh serien, tips Sunset samlingen tillbaka till förr, med en färgställning som kan vara löst kopplade för 1983 Omega Flame siluett, men att samtidigt flytta gränser.

Den vanliga Air Max 1, 90, 95 och 97 modellerna är alla närvarande med sina tekniska överdelar få skalas liksom en ren Engineered Mesh övre tillämpas. Med djärva solnedgång inspirerade toner mot starka svarta accenter hela, inkorporerar valet identiska sömlösa EM byggnad som nuvarande utsläpp, vilket gör en tom duk som gör det möjligt för hela färgpaletten för att direkt hoppa ut.

Samtliga fem typer är snabbt igen med kontrasterande stänkskärm paneler, men det måste vara Air Max 97 som har lockat vårt intresse från denna förpackning. Denna karaktäristiska silhuett har inte haft många nutida färgställningar i jämförelse med de stora hitters, inklusive AM1 eller 90, men med den möjliggör en brightl och ganska minimal övre, har efter mekanisk övre nu erbjudits en frisk fläkt.

Nike har i allmänhet varit runt spetsen för både stil och innovation, men ofta dessa två avgörande faktorer inte ofta kommer i varumärkena Innovation Kitchen, och alternativt produceras av självständiga konstnärer. air max ritades redan 2010 av art director Paul Jenkins, som inte alltför länge sedan fungera parallellt adidas Originals Consortium och livsstil leverantör Muji, med användning av processen för att skapa en sak som utmanar funktionen av Nike skor.

Med en sådan enorm mängd konstnärliga inblandade talang, det fanns ingen initial tanke på hur varierande de sista bitarna kommer att vara, och även Nike har blivit överraskade med vad som utvecklats. Från stycken som har skulpterade ur plexiglas och ekologiska varor för ägg exempel anka, till digital utför presenteras som shorts filmer och fotografier, är samlingen av konst enorm och kan få dig att undra vilken relation de har med en okomplicerad sportkläder varumärke som Nike.